grondwerk regio Twente

Grondwerk

TW-Enter is het juiste adres voor al uw grondwerk. Voor verschillende soorten grondwerken kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over de kennis, ervaring en materieel om uw verder te helpen. Hierbij kunt u denken aan zaken zoals het uitgraven van een oprit en tuin, maar ook voor leidingwerk onder de grond of grotere projecten hebben wij de capaciteit in huis om snel en effectief te werken. TWenter voert niet alleen de grondwerken uit, maar kan ook de aanvoer en afvoer van de grond in eigen beheer verrichten. Wij kunnen ook het straatwerk voor u regelen en zo kunt u dus profiteren van een compleet pakket aan diensten.

Een langdurig resultaat

Een nieuwe bestrating voor uw oprit vraagt om een goede ondergrond. U wilt immers lang kunnen genieten van uw nieuwe bestrating. Om dit te kunnen bereiken, zal eerst de oude bestrating verwijderd moeten worden. We beginnen altijd met het uitgraven van het oude oprit. Er wordt rekening gehouden met de dikte van de nieuwe bestrating, het peil van de bovenkant van de nieuwe bestrating en de hoeveelheid korrelmix en straatzand. Wij doen er er alles aan om het resultaat langdurig te waarborgen.

Flexibel en snel

Door de ervaring van onze collega’s is het verrichten van grondwerk niet ingewikkeld voor TWenter en kunnen wij flexibel en snel handelen. TW-Enter is bereid om u te adviseren en alle beschreven werkzaamheden kunnen wij voor u verrichten. Wij kunnen o.a. grondwerken verrichten in verschillende plaatsen in de gemeenten Twenterand en Wierden, te weten: Vriezenveen, Wierden, Enter, Den Ham, Vroomshoop en Westerhaar.

Wilt u advies krijgen van TW-Enter of wilt u een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Want het uitgraven van een oprit of het verrichten van grote projecten in onder andere de woningbouw, niks is ons te gek!